Actieplan

De stichting is in mei 2011 opgericht. Het actieplan om bedrijven en overheden te laten kennismaken met e-mobiliteit wordt op dit moment uitgevoerd. Onze auto's, lichte voertuigen, scooters en andere categorieën van e-voertuigen rijden op dit moment rond in Limburg.

De ervaringen van rijders worden verzameld middels online enquetes en gedeeld met alle Limburgers middels publicaties in de media.

Ook wordt door de stichting regelmatig een elektrisch rijden event georganiseerd bijvoorbeeld bij de introductie van een nieuwe elektrisch voertuig of de start van een elektrisch rijden project.

Wilt U met Uw bedrijf deelnemen of een voertuig ter beschikking stellen, dan kunt u het ons laten weten door op deze website het contactformulier in te vullen. De stichting zal dan contact met u opnemen.